Jens Wirix heeft zijn tweeling broer Sander na 6 maanden weer terug in het elftal.
Jens Wirix heeft zijn tweeling broer Sander na 6 maanden weer terug in het elftal. Foto: Marcel Mol

Zondag Baronie - Juliana'31 voor de nacompetitie

BREDA - Baronie gaat beginnen aan een reeks van vier finales voor behoudt in de derde divisie. Baronie is dit seizoen veroordeeld tot de nacompetitie. men zal in de eerste ronde spelen tegen een van de periode kampioenen uit de vierde divisie.

Baronie treft in de eerste ronde Juliana'31 uit Malden. Donderdagavond 1 juni, heeft de uitwedstrijd reeds plaats gevonden in Malden. Daarom ontvangt Baronie zondag om 14.00 uur Juliana'31 thuis op sportpark de Blauwe Kei.

Trainer Sedat Siner heeft een fitte selectie waarbij zelfs afgelopen zondag na 6 maanden blessureleed Sander Wirix weer zijn eerste speelminuten mocht maken. Steun van toeschouwers kan Baronie zondag zeker gebruiken in de strijd om het behoud in de derde divisie.

Mocht Baronie deze ronde door komen dan spelen ze donderdag 8 juni wederom een thuiswedstrijd op de Blauwe Kei tegen de winnaar van AWC - RKAVV. Dan volgt op zondag de uitwedstrijd voor de Baronnen. Afspraak dan ook voor zondag 4 juni 14.00 uur Sportpark de Blauwe Kei.[n]