Rondvlucht op Tweede Paasdag boven Breda met Helicentre.nl. foto Wijnand Nijs
Rondvlucht op Tweede Paasdag boven Breda met Helicentre.nl. foto Wijnand Nijs

Fernandez traint mee bij NAC; onderhandelingen over contract

NAC

BREDA - Guyon Fernandez traint de komende dagen mee met NAC Breda. Dat meldt de club maandag op haar website. Gelijktijdig proberen NAC en de speler 'de laatste plooien  glad te strijken' wat betreft een contract.

Als NAC en Fernandez tot een contract komen, heeft NAC de tweede zo gewenste versterking tijdens de winterstop binnen. Eerder wist NAC Dirk Marcellis binnen te halen. Die is inmiddels al gepromoveerd tot aanvoerder.  Fernandez staat hoog op het prioriteitenlijstje van Technisch Directeur Graeme Rutjes.

De aanvaller speelde eerder uit voor ADO Den Haag, Excelsior en Feyenoord. Afgelopen seizoen was hij verhuurd aan PEC Zwolle. Daar speelde hij 24 competitiewedstrijden waarin hij tien keer scoorde. In de door PEC gewonnen bekerfinale scoorde hij twee van de vijf Zwolse treffers. PEC won met 5-1. 

Sinds het einde van vorig seizoen is Fernandez clubloos. De aanvaller hoopte op een mooi contract in het buitenland. Afgelopen week was hij op proef in Engeland, maar dat leidde niet tot een verbintenis.