NAC heeft ook het vierde oefenduel tegen amateurs met ruimte cijfers gewonnen. In Made werd het 0-10.
NAC heeft ook het vierde oefenduel tegen amateurs met ruimte cijfers gewonnen. In Made werd het 0-10. Peter Visser

Tien keer raak voor NAC op de Schietberg

NAC

MADE/BREDA - NAC heeft ook de vierde oefenwedstrijd ruim gewonnen. In Made werd met 0-10 gewonnen van Madese Boys.

Op sportpark De Schietberg scoorden Hooi (3x), De Graauw (2x), Van Bezooijen, Suk, Falkenburg, Seuntjens en Matic. Voor Falkenburg was het weer zijn tweede optreden nadat hij donderdag weer aanhaakte bij de groepstraining. Ook donderdagavond tegen Beek Vooruit speelde de middenvelder een helft mee.

NAC kreeg zaterdagavond een verrassingsbezoek van de bijna 25-jarige Danny Verbeek. Die keert na een seizoen afwezigheid terug bij NAC. Tijdens de wedstrijd werd hij officieel gepresenteerd.

Verbeek speelde van 2012 tot 2014 als huurling voor NAC. Afgelopen seizoen verhuurde Standaard Luik de verdediger aan FC Utrecht. Nu verkiest de Bosschenaar de Bredase eerste divisionist boven onzekere avonturen in al dan niet exotische buitenlanden.

Verbeek speelt in elk geval komend seizoen in Breda. Mocht NAC promoveren, waar iedereen vanuit gaat, knopen club en speler daar twee seizoenen aan vast. "Danny is een voetballer en een persoon die perfect past bij het spel en de cultuur van NAC Breda", aldus trainer Robert Maaskant op de site van de club. "Hij kent de club, weet wat er van hem gevraagd wordt en past in het spel wat wij voor ogen hebben. Het spreekt voor hem dat hij de keuze voor NAC maakt terwijl ook andere opties waren. Het toont zijn gretigheid om deze club er bovenop te helpen."