Afbeelding
Matthias van Wettum/NAC

Dustley Mulder voor jaar NAC’er

NAC

ZUNDERT/BREDA - Rechtsback Dustley Mulder heeft donderdagmiddag een contract voor een jaar ondertekend bij NAC. In het contract is ook nog een optie voor een jaar opgenomen.

Mulder tekende na de training in Zundert het contract in aanwezigheid van trainer Robert Maaskant. Bovendien kreeg hij - geheel volgens de nieuwe traditie - het boek Zigge Zagge dat hem alle geheimen over NAC gaat onthullen.

In Nederland speelde Mulder voor Excelsior en RKC Waalwijk. Daarna koos hij voor een avontuur bij Levski Sofia. Daarna stapte hij over naar Apollon Limassol op Cyprus, waar hij zijn contract begin dit jaar liet ontbinden.

De back trainde sinds een week mee met NAC. Hij kwam gelijktijdig met Ronnie Stam, die bij NAC momenteel zijn conditie op peil houdt. Sinds woensdag de vijftiende traint ook de Servisch-Nederlandse Vlatko Lazic op proef mee bij NAC. De 26-jarige verdediger, geboren in Bodegraven, doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar kwam als senior in actie voor FC Dordrecht (2010), RBC Roosendaal (2011) en KV Turnhout (2011-2012). De afgelopen drie jaar speelde hij bij De Graafschap.