NAC bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. Onder een zomers zonnetje zagen zo'n 200 fans de eerste schermutselingen op het trainingsveld.
NAC bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. Onder een zomers zonnetje zagen zo'n 200 fans de eerste schermutselingen op het trainingsveld. Stadsfotograaf Breda

Eerste training NAC zonder Tighadouini (foto's)

NAC

ZUNDERT - NAC is donderdagmorgen om iets voor half elf begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op het trainingscomplex in Zundert verzamelde pers en zo'n tweehonderd fans zich om de nieuwkomers én de rest van de selectie te aanschouwen bij de eerste stappen op weg naar het kampioenschap in de Jupiler League.

Volgens goed gebruik kropen de gele rookwolken over het veld. In de zomerse zon lieten de voetballers onder leiding van Robert Maaskant hun balvaardigheid zien. NAC startte de seizoensvoorbereiding zonder Adnane Tighadouini. De speler is vanwege zakelijke afspraken afwezig. Hij zou in de belangstelling staan van een club uit de Verenigde Arabische Emiraten, meldt VI-NAC-watcher Dennis van Bergen.

NAC liet via Twitterapp Periscope beelden zien van de eerste minuten van de training. Die zijn nog opnieuw te bekijken door NAC te volgen in deze app.

(meer volgt, met foto's van de eerste training).