Afbeelding
Erik Teubner

NAC vindt rugsponsor in Azalp

NAC

BREDA - NAC heeft voor komend seizoen een Bredase partner gevonden voor de achterkant van het shirt. Woensdagmiddag waardeerde NAC het contract met Azalp op. Het Etten-Leurse bedrijf behoort daarmee tot de topdrie sponsors van de club.

Azalp was al partner van NAC. “Daarmee behoorden ze al tot de top vijf van onze sponsors”, aldus directeur Justin Goetzee. Het bedrijf kwam zelf daags na de degradatie met het verzoek het contract aan te passen.

Wat het bedrijf jaarlijks aan NAC overmaakt is onbekend. De Bredase club zou op eredivisieniveau op zoek zijn naar zo’n 7,5 ton per jaar aan shirtsponsoring. Voor de voorkant hoopt Goetzee voor de start van het seizoen een naam te presenteren.

De nieuwbakken rugsponsor was de afgelopen twee seizoenen al als premium partner aan NAC verbonden. "Wij laten NAC niet vallen," aldus eigenaren Peter-Jan Broeders en Thomas Deters tegenover NAC.nl. "NAC dingt dit seizoen zeker mee naar het kampioenschap. Wij willen daar deel van uitmaken, als supporter, maar ook als sponsor. Met deze zet blijven we letterlijk en figuurlijk achter het team staan."

Azalp wordt daarnaast hoofdsponsor van de NAC Jeugdopleiding, een tak van de BVO die ze de afgelopen seizoenen al eerder ondersteunde.  Goetzee is bijzonder blij met de overeenkomst: "Azalp heeft zich de afgelopen twee seizoenen laten gelden als een bijzondere en meedenkende partner. Het bedrijf past bovendien prima bij het karakter van NAC. Peter-Jan en Thomas zijn letterlijk uitgegroeid van seizoenkaarthouders naar grote sponsoren van de club. Wij zijn zeer dankbaar dat deze lokale partner ons door dik en dun steunt."