Afbeelding
Foto: NAC

NAC versterkt zich met nieuwe spits: Jeredy Hilterman komt over van FC Emmen

Door: Hanneke Marcelis NAC

BREDA - NAC en FC Emmen hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Jeredy Hilterman. De 23-jarige spits komt per direct over van de Emmenaren en tekent een contract tot de zomer van 2024.

Jeredy begon met voetballen bij HFC EDO in zijn geboorteplaats Haarlem. In 2013 werd hij gescout voor de jeugdopleiding van AZ, waar hij uiteindelijk twee jaar speelde. Van 2015 tot 2017 speelde hij voor de jeugdopleiding van Willem II om vervolgens aan te sluiten bij FC Utrecht.

Op 21 augustus 2017 maakte Jeredy zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong FC Utrecht. In vier jaar bij FC Utrecht speelde hij 97 officiƫle duels voor Jong FC Utrecht waarin hij 27 maal scoorde en 8 assists leverde. Hij kwam drie keer uit voor hoofdmacht. Afgelopen zomer maakte de spits een transfer naar FC Emmen.

Na 22 officiƫle wedstrijden voor FC Emmen, waarin hij acht keer doel trof en drie assists leverde, komt Jeredy Hilterman over naar NAC waar hij een contract tekent voor 2,5 jaar. Met deze transfer is een transfersom gemoeid, laat NAC weten.