Open Dag NAC 2017, foto ter illustratie
Open Dag NAC 2017, foto ter illustratie Foto: Peter Visser

Dit is het programma voor de Open Dag van NAC

Door: Redactie NAC

BREDA - Aanstaande zondag houdt NAC weer de jaarlijkse open dag. Zo is er om 13.00 uur een spelerspresentatie, en kunnen supporters vanaf 15.30 weer als vanouds handtekeningen scoren.

Voor het eerst in drie jaar, kunnen NAC-supporters eindelijk weer genieten van de Open Dag. Op zondag 31 juli, een dag na het oefenduel met het Belgische Excelsior Virton, is het weer één en al gezelligheid in en rondom het Rat Verlegh Stadion. De Open Dag zal om 12:00 uur geopend worden en duurt tot 18:00 uur. Na de spelerspresentatie om 13.00 uur zal de selectie, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Robert Molenaar, een training afwerken in het Rat Verlegh Stadion. Verder is er om 15.30 uur uiteraard weer de mogelijkheid een handtekening en/of foto te scoren met je favoriete NAC-speler, kun je een kijkje nemen in de spelersbus en zijn er diverse leuke activiteiten voor jong en oud.

Competitie
De Keuken Kampioen Divisie gaat weer bijna van start. Op vrijdag 5 augustus speelt NAC de eerste wedstrijd van het seizoen. Dan speelt de club in eigen huis tegen Helmond Sport. Die wedstrijd start om 20.00 uur.