NAC verliest oefenduel van KV Mechelen

Door: Charlotte Sijbers NAC

BREDA - NAC heeft vanmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Belgische KV Mechelen. Het duel vond plaats achter gesloten deuren, er was dus geen publiek aanwezig. NAC verloor met 0-2.

In aanloop van de wedstrijd tegen Willem 2, komende zondag, oefende NAC vandaag tegen KV Mechelen. NAC begon met de vertrouwde basiself, al moest Kai de Rooij op de bank beginnen. Al snel keek NAC tegen een achterstand aan, in de elfde minuut kwam de ploeg uit Belgiƫ op voorsprong via Da Cruz. In de 34e minuut was het opnieuw raak voor de Belgen.

Met een 0-2 achterstand ging NAC de rust in.

Bij het begin van de tweede helft werd De Rooij ingebracht, hij verving Antonia. Ook Mashart kwam binnen de lijnen voor Ligeon.

NAC gebruikte de wedstrijd om nieuwe spelers een kans te geven. Zo mocht Corijn Kokkeel zijn officieuze debuut maken, hij nam de plek over van Lucassen. Kokkeel, rechtervleugelverdediger, speelt vanaf zijn 11e bij NAC. Het debuut van de jeugdspeler was een van de weinige lichtpuntjes. Er werd door beide teams niet meer gescoord, waardoor NAC met 0-2 verloor.

Volgende week zondag wacht de clash tegen Willem 2, ook die wedstrijd zal zonder publiek worden gespeeld.