Afbeelding
Foto: NAC Media

Geen bussen en gesloten P5 tijdens bekerwedstrijd NAC

Door: Hanneke Marcelis NAC

BREDA - Dinsdagavond neemt NAC het in de achtste finale van de KNVB Beker op tegen Heerenveen. Maar wie de wedstrijd wil bezoeken, kan het beste met de fiets komen. Niet alleen rijden er geen bussen door de staking van het streekvervoer. Ook is de P5 gesloten vanwege de afbouw van festival Ploegendienst.

In verband met Ploegendienst festival dat afgelopen weekend plaatsvond op parkeerplaats P5 zal deze aanstaande dinsdag niet beschikbaar zijn voor bezoekers van NAC-Heerenveen. Ook rijden er geen bussen in verband met een staking.

Parkeerplaats P5, aan de achterzijde van het Rat Verlegh Stadion, is gesloten. Wel zijn er diverse andere parkeermogelijkheden, laat NAC weten. “Het parkeerterrein bij de Praxis (Grenssteen 1, Breda) zal wel bereikbaar zijn. P7, de onverharde parkeerplaats tegenover Stadastores zal ook geopend zijn. P8, de parkeerplaats aan de overzijde van de Lunetstraat is ook geopend. Deze parkeerplaats is te bereiken door de borden P8 te volgen.” Mochten alle parkeerplaatsen vol zijn is er nog een uitwijkmogelijkheid bij Zoete Inval. Maar bezoekers moeten goed opletten wanneer ze daar parkeren, want dit terrein moet één uur na afloop van de wedstrijd leeg te zijn.

Parkeerplaatsen direct gelegen aan Stadastores, alsmede het parkeerdek, zijn uitsluitend beschikbaar voor bezoekers van Stadastores. Verkeersregelaars zullen hier toezicht op houden. Verder waarschuwt NAC dat parkeren in de berm van de Lunetstraat niet is toegestaan.