NAC verliest met 2-0 bij koploper PEC Zwolle

Door: Redactie NAC

BREDA - Hoewel NAC gisteren beter voor de dag kwam dan afgelopen maandag tegen Jong Ajax wisten ze geen resultaat te halen. De Bredanaars moesten hun meerdere erkennen in PEC Zwolle.

NAC begon nog aardig aan het duel tegen PEC Zwolle gisteren en kreeg ook de eerste kans van het duel. Hierna was het echter vooral de tegenstander die de wedstrijd dicteerde. Ondanks dat gingen de ploegen met 0-0 rusten.

Tweede helft

Toen de tweede helft nog geen minuut oud was, kwam PEC Zwolle op voorsprong. Dean Huiberts maakte de 1-0. Vervolgens duurde het nog tot minuut 84 voordat PEC de wedstrijd in het slot gooide, Lennart Thy kopte de 2-0 binnen.

Het volgende duel voor de Bredanaars staat pas 31 maart op de rol. Dan spelen ze uit tegen VVV Venlo.