Prinsenbeek: Van der Bijl treft Belg Mertens

Tennis

PRINSENBEEK - Nadat woensdag de eerste wedstrijden plaatsvonden in het hoofdtoernooi van TV Prinsenbeek, mogen de tenniskanonnen vandaag om 10.00 uur weer in actie komen voor de tweede ronde van het Heja - Plugro Sport open.

Lijst-aanvoerdster bij de dames Olga Kalyuzhnaya start tegen Vivian Vlaar. Ook de uit Nieuw Zeeland afkomstige Mathew Simpson en de als tweede geplaatste Arco Zoutendijk starten om 10.00 uur tegen respectievelijk Martijn Helmonds en Jeroen vd ven. De nummer twee geplaatst bij de dames Marrit Boonstra speelt om 11.00 uur tegen Kelly Versteeg.

Om 10.30 uur op papier twee krakers. De Belg Stefan Wauters mag het opnemen tegen Marcus Hilpert om een plaats in de kwartfinale van vrijdag. Andre van der Bijl mag het opnemen tegen de tweede Belg van het gezelschap Dennis Mertens.
Mikal Statham, de tweede Nieuw Zeelander, speelt om 12.00 uur tegen Gerard ter Woorst. Fransman Nassim Slilam start om 14.00 uur zijn partij tegen Benjamin Reek.
Gedurende de dag worden de rest van de partijen gespeeld. Ook het altijd spectaculaire dubbelspel startvandaag met de eerste ronde.