Baronie won met 1-0 van UDI'19. foto Gert-Jan van Linschoten
Baronie won met 1-0 van UDI'19. foto Gert-Jan van Linschoten

Baronie gaat pittige eindwedstrijd tegemoet

Voetbal

IJPELAAR - Baronie speelt aankomende zondag thuis zijn laatste competetiewedstrijd tegen DESK. Het zal een spannende wedstrijd worden want de kans dat de club kampioen wordt is aanwezig. Trainer Peter Maas verwacht een pittige opgave.

“Ik verwacht een open wedstrijd met fanatiek en agressief voetbal. DESK wil namelijk perse winnen anders moeten ze in de nacompetitie spelen. Het zijn snelle en grote jongens dus het zal zeker pittig worden”, vertelt de trainer van Baronie.

Als Baronie van DESK weet te winnen en koploper Gemert verliest, dan is de Bredase club zeker van het kampioenschap. Maar volgens Maas zal het geen teleurstelling zijn wanneer zijn team verliest. “We hebben de topklasse al bereikt en daar zijn we al erg blij mee. Als we die niet hadden gepakt, was dat wel een teleurstelling geweest.”

Ook zal er aanstaande zondag afscheid worden genomen van vijf spelers en de assistent-trainer Sedat Siner. “We willen op een waardige manier afsluiten, we spelen vooral voor het publiek. We zijn blij dat we thuis kunnen afsluiten.”

Het duel start zondag om 14:30 uur