Afbeelding
Foto: NAC Media

Nieuwe rugsponsor prijkt volgend seizoen op de shirts van NAC

Door: redactie NAC

BREDA - NAC heeft een nieuwe rugsponsor. Met ingang van seizoen 2024/2025 neemt MHC Mobility de positie van Nouwens Transport Breda onder het rugnummer over.

Afgelopen seizoen is MHC Mobility naar tevredenheid ingestapt als sponsor bij NAC Breda en dit wordt nu na één seizoen intensief uitgebreid met exposure onder het rugnummer op de shirts voor seizoen 2024/2025. Afgelopen week werd de overeenkomst getekend en bekrachtigd met een foto tussen Thijs Frederiks (CCO), Yvo Tremio (Salesmanager) en het centrale verdedigingsduo van NAC Breda Jan van den Bergh en Cuco Martina.

“We zijn erg trots dat we MHC Mobility aan ons weten te binden als nieuwe shirtsponsor voor het volgende seizoen”, aldus commercieel manager NAC Breda Eric Matijsen. “De contacten zijn sinds het moment dat men begin van dit seizoen instapte als sponsor erg prettig en toen we met elkaar mogelijkheden zagen voor uitbreiding van het bestaande sponsorschap wisten we elkaar snel te vinden.”

CCO Thijs Frederiks: “Zowel NAC Breda als MHC Mobility zijn sterk lokaal betrokken. Een uitbreiding van het partnership, toen de kans zich voordeed, voelde dan ook als een logische volgende stap. We kijken uit naar een mooi seizoen met de Parel van het Zuiden!”