Afbeelding
Foto: NAC

NAC Vrouwen versterkt zich met twee jonge talentvolle speelsters

Door: Olaf Knook NAC

BREDA - NAC Vrouwen heeft zich versterkt met twee nieuwe speelsters: Lynn Verhoef en Djenna De Jong. Verhoef komt over van Jong ADO Den Haag Vrouwen en is een 18-jarige linksbenige verdedigster. De Jong is eveneens 18 jaar oud en speelde voorheen onder anderen bij het tweede elftal van VFL Wolfsburg en RSC Anderlecht.

Verhoef is een 1,86 meter lange linksbenige verdedigster die over komt van de Jong ADO Den Haag Vrouwen. Daar was ze een vaste waarde in het team en heeft ze zich ontwikkeld tot een talentvolle speelster. Verhoef is een sterke verdedigster die goed kan meevoetballen. Ze is erg gemotiveerd om voor NAC te spelen en hoopt een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het team.

“Ik werd met warmte ontvangen bij NAC Breda en ik ben enthousiast over hun plannen. Het duurde niet lang voordat ik besloot om volgend jaar voor deze geweldige club te gaan spelen. Ik kijk er echt naar uit om het NAC-shirt te dragen en het veld op te gaan.”

Tekst gaat verder onder de tweet

‘Let’s do this!’

De Jong is een 18-jarige talentvolle speelster die eerder bij het tweede elftal van VFL Wolfsburg en RSC Anderlecht speelde. Daar heeft ze veel geleerd van spelen op een hoog niveau en is ze klaar om de volgende stap in haar carrière te zetten. Ze is erg enthousiast om bij NAC te spelen en kijkt ernaar uit om met haar nieuwe teamgenoten te spelen.

“Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging en zal vol trots het shirt van NAC dragen, Lets do this!”