Logo bredavandaag.nl
  • Alles
  • (28)
    Evenement

Lijger en Full Grown Whiskers

vrijdag 24 augustus 22:00 t/m zaterdag 25 augustus 1:00 uur

Vrijdagavond 24 augustus 2018 verwelkomt Friday On The Rocks de bands Lijger en Full Grown Whiskers op het podium van café De Speeltuin aan de Visserstraat 14 te Breda. Verwacht een avond vol spetterende rock. Friday On The Rocks is al jarenlang de muzikale samenwerking tussen café De Speeltuin en Stichting Poporganisatie Breda (POB), waarbij bands die zich in het zeer brede rockspectrum begeven het podium betreden, en het publiek vermaken met heerlijke optredens. Ook op deze vrijdagavond is iedereen vanaf 22.00 uur weer welkom om te genieten van de optredens, want de entree is natuurlijk geheel gratis.

Een beetje leeuw, een beetje tijger, echter geen reiger noch hijger. De brul van deze Lijger doet je echter wèl steigeren. Onvervalste rock ’n roll, dat is wat deze verse band je brengt. Ongetemd en ongeremd. Kom kijken in je panterprint en ervaar hoe deze Lijger spint. De band bestaat uit gitarist Bart van Dorp, bassist Joost Broeren, drummer Tim van Dorp en zangeres Zjantal Ypma. Lijger was al support-act van onder andere Black Peaks (UK) en Death Valley Girls (VS). In 2017 werden de singles Light 'Em Up en Gypsy Salto met begeleidende videoclips uitgebracht, welke samen al bijna meer dan 2000 keer zijn bekeken én beluisterd. Lijger is niet voor de poes, wel wel goed voor een kater!

Full Grown Whiskers is een rockband uit de Drechtsteden. Ze worden geïnspireerd door bands als Nothing But Thieves en Foo Fighters. De band bestaat uit vijf jeugdvrienden met een gezamenlijke passie; muziek maken. Zo studeren leden nu aan de Rock City Institute en de HKU. Met deze kennis maken ze muziek en dagen elkaar uit op muzikaal gebied. Momenteel zijn ze bezig met het schrijven van hun eerste ep. En veel live-spelen om hun muziek aan andere te laten horen.

POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met Lijger en Full Grown Whiskers, vrijdag 24 augustus 2018, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.

www.facebook.com/lijger

www.facebook.com/fullgrownwhiskers

www.pobsite.nl

www.facebook.com/despeeltuin


deel deze activiteit

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief