Een nieuw manier om BredaVandaag te steunen

Ben jij Flexabonnee? Dan willen we je bedanken voor jouw steun! Mede dankzij jouw bijdrages kan BredaVandaag al zo'n dertien jaar kosteloos het nieuws over en uit Breda gratis aanbieden via zowel de website als het weekblad. 


Het Flexabonnement is een mooie service, waarmee jij als lezer iedere maand de keuze hebt om gemakkelijk BredaVandaag financieel te steunen. Voor ons zit er echter één nadeel aan: We kunnen niets voor je terugdoen. Daarom zijn wij in januari 2021 gestart met iets nieuws: Vriend van BredaVandaag.


Vriend van BredaVandaag
Als Vriend van BredaVandaag steun je de lokale nieuwsvoorziening, én profiteer je van aantrekkelijke voordelen. Zo ontvangen al onze vrienden jaarlijks het unieke Jaarboek van Breda. In dit gebonden jaarboek blikken wij in woord en beeld terug op het afgelopen jaar in de gemeente Breda. Een echte musthave voor iedere Bredanaar! 

Daarnaast profiteren de Vrienden van Bredavandaag ook van exclusieve lezersacties en kortingen op de plaatsing van familieberichten. 


Kosten
Vriend van BredaVandaag ben je al voor slechts 29,95 euro per jaar en ontvangt ook automatisch nog het Jaarboek Breda ter waarde van 19,95 euro. 


Overstappen
Wil jij overstappen van het flexabonnement naar Vriend van BredaVandaag, zodat je profiteert van deze voordelen? Ga dan naar www.vriendvanbredavandaag.nl om je aan te melden! Je lidmaatschap op Vriend van BredaVandaag kun je uiteraard op ieder moment weer stopzetten.  

Wanneer je kiest om over te stappen naar Vriend van BredaVandaag, kun je je flexabonnement zelf beëindigen. Dat kan door FLEX BREDA STOP te sms'en naar 3669.