Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Met korting naar het WK Veldrijden? Het kan met BredaVandaag!

Door: Redactie Advertorial

HOOGERHEIDE – Voor de derde keer is het zover. Na de organisatie van het WK Veldrijden in 2009 en 2014 is het nu in 2023 de tijd voor een nieuw Wereldkampioenschap Veldrijden in Hoogerheide. Van 3 tot en met 5 februari kun je genieten van dit veldritspektakel in het dorp op de Brabantse Wal. En jij kunt daar dankzij BredaVandaag met korting naartoe!

Het WK Veldrijden in Hoogerheide wordt verreden op het parcours dat ook jaarlijks wordt ingezet voor de Grote Prijs Adrie van der Poel. Het betreft een parcours, mede afhankelijk van de weersomstandigheden vooraf, vol modder en klimmetjes, waarop verschillende toprenners met elkaar de strijd aan gaan voor de wereldtitel. Zowel dames als heren zullen aan de start verschijnen in meerdere categorieën, namelijk de junioren, dames en heren onder 23 (U23) en de elite.

Kanshebbers

Het WK in 2009 werd bij de heren gewonnen door de inmiddels gestopte Niels Albert en bij de vrouwen Marianne Vos. Zij won ook het WK in 2014 in Hoogerheide en heeft dus ook grote kansen op de titel in 2023, zeker na het winnen van de GP Adrie van der Poel in 2022. Het parcours is Marianne Vos dan ook op het lijf geschreven, maar bij de dames zijn er nog genoeg andere gegadigden voor de titel, zoals de top-4 in de UCI-ranking Fem van Empel, Puck Pieterse, Lucinda Brand en Ceylin del Carmen Alvarado. In 2014 ging Zdenek Štybar er bij de heren met de winst vandoor. Dit jaar zullen de ogen onder meer gericht zijn op lokale held Mathieu van der Poel en zijn eeuwige concurrent Wout van Aert, maar ook de top van de UCI-ranking heeft goede kansen, zoals Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt en Lars van der Haar. Het belooft al met al dus een zeer spannende strijd te worden en vlak daarbij ook de categorie junioren en U23 niet uit. De jeugd heeft ook hier de toekomst!

Korting

Natuurlijk wil je bij deze strijd aanwezig zijn! En dat kan, met korting! Tickets bestel je gemakkelijk via de website van het WK Veldrijden 2023. Gebruik de kortingscode WKVEBMHLQQP voor ruim € 8,- korting op een combi-ticket voor beide dagen. Wees er wel snel bij!

De kortingscode is geldig tot en met 1 februari 2023.