Afbeelding
Foto: Bastiaansen Mode

Bastiaansen Modestad: 4000m2 modebeleving in twee winkels tegenover elkaar

Door: Redactie Advertorial

(Advertorial) - Woensdag 1 maart openden in Bavel de deuren van niet één maar twee winkels van Bastiaansen Modestad. Een nieuwe herenzaak én volledig verbouwde dameszaak. 

Ín het pand van voormalig café en zalencentrum ‘De Tussenpauz’ is maandenlang flink gesloopt en weer opgebouwd, terwijl ondertussen ook het huidige pand een complete make-over kreeg. Daardoor blijft de uitstraling en beleving van beide zaken hetzelfde. Vanaf het moment dat Geert en Henneke Bastiaansen het familiebedrijf in 1993 overnamen is er iedere 4 jaar een verbouwing geweest. Want ‘stilstand is achteruitgang’, zoals het motto van dit ondernemers duo luidt. Voor de eerste keer werden er nu niet één maar twee winkels tegelijk verbouwd. 

Niet alleen Geert en Henneke stonden dit keer aan het roer van de uitbreiding. Want met deze nieuwe fase wordt de zaak ook langzaamaan overgedragen aan de nieuwe generatie; Monique, Rogier en Boris Bastiaansen. Zo blijft Bastiaansen Modestad een echt familiebedrijf.


Ondanks dat de dames- en herenzaak nu door een kleine oversteek van 50 meter van elkaar gescheiden zijn, blijft het één modestad. In deze Modestad weten ze als geen ander te inspireren. Er wordt altijd naar gestreefd om de gast te helpen hetgeen te vinden wat ze écht past. ‘Want als je draagt wat je past, haalt mode het allerbeste in je naar boven’. Dat is waar Bastiaansen Modestad in gelooft.


In de dameszaak vind je 2500 m2 aan de mooiste collecties verdeeld over 7 afdelingen. Het aanbod is enorm gevarieerd. Van jonge looks in de basement tot stijlvolle items voor iedere dag en echte mode musthaves op de studio afdeling. Op zolder vind je de party afdeling met de allermooiste feestmode. Van summer chic tot tenue de ville, het team van Bastiaansen Modestad zorgt ervoor dat jij een outfit kunt vinden die zowel bij de gelegenheid past als helemaal op jouw lijf is geschreven.


Bij de herenzaak van 1500m2 vinden de laatste trends hun plek op één van de 5 afdelingen. In de denim dome slaag jij voor jouw nieuwe favoriete jeans, en ga je zelf trouwen? Dan shop je als bruidegom-to-be jouw trouwpak in de business corner. Naast een ruim assortiment aan pakken van verschillende merken is het ook mogelijk om een pak op maat samen te stellen.

Iedere afdeling van beide winkels heeft een eigen stijl en identiteit en het interieur sluit helemaal aan bij de sfeer en het merkaanbod. Unieke lifestyle artikelen en een schoenen- en accessoire shop-in-shop van Van Arendonk schoenen maken beide zaken compleet.


Aangrenzend aan de herenzaak is ook VIN’S Gastrobar geopend. Samen met de toevoeging van fashion café ’t Stadshart zorgt dit voor een echte totaalbeleving. In ’t Stadshart kom je tussen het shoppen door even tot rust met een kopje koffie en iets lekkers. 

Vincent Hendriks (voormalig eigenaar van Restaurant Van Ouds in Bavel) is de man achter VIN’S. Een gastrobar die los staat van de winkels, maar wel qua sfeer en inrichting helemaal in één lijn is met de beleving. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, driegangen koopavondmenu op vrijdag en een ontbijtje op de zondagochtend. 

In de maand maart is er wegens de opening iedere dag iets te beleven bij Bastiaansen Modestad. Voor meer informatie kijk je ook op de website: www.bastiaansenmodestad.nl.