Afbeelding
Foto: 4Dental

Open dag bij 4Dental: ‘Bij ons kan een prothese in 3 afspraken klaar zijn’

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Aan de Takkebijsters 58 is sinds een jaar 4Dental gevestigd. 4Dental is specialist op het gebied van tandtechniek. Op 10 juni houden zij een open dag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Emile Slootweg, vestigingsmanager, zegt: “Bij 4Dental combineren wij handwerk met digitalisering. Wij zijn groot, maar niet onpersoonlijk. Want een persoonlijke benadering en de wens van u als patiënt staan altijd voorop. Uiteindelijk is elk product een klein kunstwerkje, op maat gemaakt! Met gebruik van mondscanners, 3D printers en freesmachines maken wij tegenwoordig een prothese zonder dat een patiënt hoeft te happen en kan een nieuwe prothese al in 2 á 3 afspraken klaar zijn.”  

4Dental biedt niet alleen kunstgebitten; je kunt er ook terecht voor kronen en bruggen, snurkbeugels of ‘onzichtbare’ beugels.   

4Dental Breda heeft drie eigen behandelkamers waar je terecht kunt voor het laten aanmeten van deze producten. Emile Slootweg: “Wil je weten of 4Dental iets voor jou kan betekenen? Iedere donderdagmiddag van 14-16 uur is er een inloopmiddag en kun je vrijblijvend advies krijgen. Kom dus gerust eens langs of maak een afspraak via 088-848 44 40.”