Afbeelding
Foto: Rivièra Maison

Rivièra Maison neemt Maison Sud over en creëert de ultieme merkbeleving in Breda

Door: Redactie Advertorial

(Advertorial) - Rivièra Maison, het interieurmerk dat afgelopen jaar haar 75ste jubileum vierde, kondigt met trots de overname van Maison Sud in Breda aan, voorheen één van haar gewaardeerde dealers. Deze overgang markeert een mooi nieuw hoofdstuk, waarbij de Maison Sud winkel aan de Kruisvoort 12A wordt omgevormd tot een officiële Rivièra Maison Store waarbij de beleving van de klant voorop staat. De opening vindt plaats op woensdag 28 februari.

De nieuwe winkel zal een experience center worden waarbij het merk zowel haar meubels als woonaccessoires in de mooiste settingen zal presenteren.

De beslissing om de voormalige Maison Sud-winkel om te vormen tot een merkwinkel getuigt van de inzet van Rivièra Maison om klanten een onvergetelijke winkelervaring te bieden. De vorige eigenaars zullen gedurende het komende jaar wel betrokken blijven bij de winkel, waardoor de twee hun krachten bundelen. Met deze strategische zet behoud en versterkt Rivièra Maison de aanwezigheid van het merk in Breda en omstreken.


Rivièra Maison Breda is zorgvuldig ontworpen om een uitnodigende en meeslepende omgeving voor klanten te creëren. Met een ruime lay-out van 600M2, doordachte displays en een focus op klantbetrokkenheid wil de winkel een onvergetelijke winkelervaring bieden voor alle bezoekers. Vanaf het moment dat klanten door de deuren stappen, worden ze ondergedompeld in de kenmerkende Rivièra Maison sfeer, gekarakteriseerd door elegantie, kwaliteit en aandacht voor detail.

De grand opening vindt plaats op woensdag 28 februari. Deze bijzondere gelegenheid wordt feestelijk gevierd met speciale aanbiedingen en heerlijke hapjes en drankjes.