Schrijfactie

vrijdag 25 november 2022 10:00 t/m 12:00

Amnesty maakt zich sterk voor een rechtvaardige wereld waarin iedereen vrij is en gelijk wordt behandeld. Het schrijven van een brief is een belangrijk middel om onrecht aan te kaarten. Als brieven vanuit de hele wereld binnenstromen, weten autoriteiten dat een zaak wereldwijd wordt gevolgd. Soms passen ze hierdoor hun gedrag aan. Zo worden mensen vrijgelaten of krijgen een betere behandeling in de gevangenis. Elke laatste vrijdag van de maand organiseert het Mondiaal Centrum een schrijfactie tijdens de inloopochtend van 10.00 tot 12.00. Er wordt een brief naar de autoriteiten geschreven en een kaart naar een gevangene. Het Mondiaal Centrum Breda, Roland Holststraat 71 Breda

Locatie

  • Mondiaal Centrum Breda

    Roland Holststraat 71
    4819HP Breda