BREDAWANDELT - LA VUELTA HOLANDA

vrijdag 19 augustus 2022 18:00

Van 19 tot en met 21 augustus 2022 vinden de eerste drie etappes van La Vuelta plaats in Nederland. De komst van de Vuelta naar Breda is voor BredaWandelt aanleiding voor een bijzondere vierdaagse. Van 13 t/m 16 juli kan elke Bredanaar deelnemen aan Expeditie Las Lanzas! Om alvast in Spaanse sferen te komen is deze unieke editie van de wandelvierdaagse bedacht. Men kan inschrijven voor wandelingen van 8,12 of 16 km. Die voeren langs en door (!) de historische gebouwen, culturele highlights, natuurrijke gebieden en stadse gezelligheid van Breda. Elk van de 4 dagen een nieuwe route. De eerste 3 dagen zijn de wandelingen ’s avonds en de laatste, zaterdag 16 juli, overdag. Met deelname wordt Fonds Gehandicaptensport gesponsord. Op woensdag 13 juli is de route naar Princenhage en zullen de wandelaars het Princenhaags museum aandoen. In de tuin van het museum zijn optredens van Conchita Barbé en Porto Cabello. De wandelaars lopen door de expositie worden in Spaanse sfeer ontvangen. Kijk op www.breda-wandelt.nl/expeditie voor meer info en inschrijven.#vamosprincenhage