Brahms. “Frei aber einsam” en als subtitel …het einde van een tijdperk…
Brahms. “Frei aber einsam” en als subtitel …het einde van een tijdperk… Foto: MuziekSalon Spronk.

Frei aber Einsam, het einde van een tijdperk

zondag 29 januari 2023 15:30 tot 17:00

Frei aber Einsam, het einde van een tijdperk. MuziekSalon Spronk. Onze januari-Drieluik. Op 29 januari verzorgt pianiste Jetje van Wijk, een muziekvertelling rondom Johannes Brahms in de theaterzaal van het Stedelijk Gymnasium Breda. Medewerking wordt verleend door pianiste Anna Ivanova en celliste Astrid Schijns in een programma vol live muziek. Brahms was een hekkensluiter van, en levend in een bijzondere tijd die op barsten stond om een andere gedaante te vinden. Kunsthistorica Rebecca Nelemans leidt ons binnen in de Noord Duitse beeldende kunst uit die tijd. Ging het daar óók zo aan toe als in de muziek? Wanneer: zondag 29 januari, aanvang 15.30u, inloop 15.00u, Theaterzaal Stedelijk Gymnasium Breda. Reserveren: www.muzieksalonspronk.nl/programma

Locatie