Afbeelding
Foto: Amici Musicali

Passion in Breda

zondag 2 april 2023 10:00

Projectkoor Amici Musicali, onder muzikale leiding van Ronald Tichelaar, geeft in de Paastijd twee uitvoeringen. Na onze succesvolle uitvoeringen in 2019 van Jesus Christ Superstar en het speciale kerstrepertoire van Navidad Nuestra hebben we gewerkt aan een nieuw project. In twee alternatieve vieringen, waarbij we de Passion zoals we die kennen van de TV als uitgangspunt hebben genomen, zingen we eigentijdse nummers, liedjes uit JCS en wordt het Passieverhaal verteld. Wij willen u graag uitnodigen een van de uitvoeringen mee te komen maken, dit kan op zaterdag 25 maart 17.30 uur in de Maria Boodschap Kerk in Zegge of op zondag 2 april 10.00 uur in de Markuskerk in Breda. Kaartjes of reserveren is niet nodig.

Locatie