Voormalig sterrenmanager Frank Halters geeft op donderdag 8 juni een lezing in Breda.
Voormalig sterrenmanager Frank Halters geeft op donderdag 8 juni een lezing in Breda. Foto: Frank Halters

Lezing ‘Van sterrenmanager tot bajesklant’

donderdag 8 juni 2023 19:30 tot 21:30

Op donderdag 8 juni geeft de Brabantse ex-sterrenmanager Frank Halters in Breda een lezing over zijn onlangs verschenen autobiografie ‘Uitgesproken’. Frank Halters heeft een 35-jarige carrière achter de rug in de top van de nationale showbizz. Hij reisde daarvoor de hele wereld over en vertelt openhartig over zijn vele avonturen en onstuimige privéleven. In de autobiografie UITGESPROKEN. beschrijft hij zijn leven vol uitersten. Van arm tot rijk en omgekeerd, van verdriet tot geluk en ook weer terug. Van succesvol artiestenmanager en showbizz-ondernemer tot outcast en van een luxe leven in het Gooi tot het eenzame bestaan in een gevangeniscel. De lezing is op donderdag 8 juni van 19.30 tot 21.30 uur in café Publieke Werken, St. Annastraat 12 in Breda.

Locatie