De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde

StoryTrail stadswandeling

zondag 10 maart 2024 14:00 tot zondag 9 juni 15:30

Dit voorjaar kan je elke tweede zondag van de maand op avontuur in de geschiedenis van Breda, samen met verhalenverteller Erik de Beweerde. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis. Verteller Erik neemt je mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. Toen streden Holland en Spanje om de macht in Breda. Ga je mee? Verteller Erik zal je met open armen ontvangen.
De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 10 maart, zondag 14 april, zondag 12 mei en zondag 9 juni om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl.

Locatie