Afbeelding
Foto: Luara Kamma-Moore

Groenfestival Breda

zondag 14 april 2024 11:00 tot 16:00

Op 14 april vindt het Groenfestival Breda plaats, een uniek evenement waar gezelligheid, creativiteit en duurzaamheid samenkomen. Boerderij Wolfslaar is die dag een plek vol muziek, lokaal eten en drinken, kramen van lokale groene initiatieven, straattheater en groene inspiratie voor jong en oud. Op het podium van het festivalterras is de hele dag een afwisseling van boeiende lezingen, sfeervolle muziek en onze Bredase stadsdichter. Verspreid over de boerderij staan 30 gezellige kraampjes met lokale initiatieven die waardevolle ontmoetingen, levendige voorbeelden, inspiratie en informatie opleveren. Ze zijn onderverdeeld per thema: groenplein, gemeenteplein en boerderijplein. Er zijn meerdere themawandelingen rond de boerderij, interessante workshops en creatieve activiteiten. Dit alles voor alle leeftijden. Straattheater is door de hele boerderij verweven voor extra plezier en beleving. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus gelieve met de fiets te komen.

Locatie