Afbeelding
Foto: Digi-Taalhuis Breda

Werkpunt Digi-Taalhuis

dinsdag 28 mei 10:00 - 12:00

Het vinden van vrijwilligerswerk of een betaalde baan is niet altijd makkelijk. Waar moet je op letten bij het maken van een CV? Hoe vind je vrijwilligerswerk dat bij je past? Wat zet je in een goede sollicitatiebrief? Hoe werkt online solliciteren? Voor deze en andere vragen kun je terecht bij één van de spreekuren van het Digi-Taalhuis Breda: Dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur in Nieuwe Veste, bibliotheek Centrum (Molenstraat 6); Dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur in De Nieuwe Meidoorn, (Meidoornstraat 115), tijdens de inloop van Buurtpunt Tuinzigt (vanaf dinsdag 5 maart). Eenmaal per maand sluit op dinsdagochtend (5 maart, 9 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli tussen 10.00 en 11.00 uur) in de bibliotheek ook het Leerwerkloket West-Brabant aan. Bij dit loket kun je voor hulp en advies op het gebied van werken en leren. Iedereen met vragen over bijvoorbeeld omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kan terecht bij het Leerwerkloket.

Locatie