Afbeelding
Foto: Peter Visser

Seizoen start voor NAC op 8 augustus tegen VVV Venlo

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De KNVB heeft het concept speelschema voor de Keuken Kampioen Divisie bekend gemaakt. Het seizoen gaat op 6 augustus van start met vijf wedstrijden. Voor NAC begint het seizoen op 8 augustus met een uitwedstrijd tegen VVV Venlo.

De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 6 augustus. Degradant ADO Den Haag speelt in de eerste speelronde in eigen huis tegen Jong Ajax, FC Emmen gaat op bezoek bij Telstar, terwijl VVV-Venlo het thuis opneemt tegen NAC Breda. Die laatste wedstrijd staat gepland om 14.30 uur.

De eerste thuiswedstrijd voor NAC staat gepland op vrijdag 13 augustus. Dan neemt NAC het in het eigen huis op tegen Telstar. Dat gebeurt om 20.00 uur.

Het volledige concept speelschema vind je hier.

Publiek

De betaald voetbalcompetities zullen in ieder geval van start gaan met beperkt publiek, laat de KNVB weten. " Als de positieve ontwikkelingen van de coronapandemie doorzetten, kan zo snel mogelijk worden toegewerkt naar een optimale bezettingsgraad bij voorkeur – en niet langer dan noodzakelijk - weer zonder coronatesten."