Afbeelding
Foto: Olaf Knook
UPDATE

Schietpartij in Druivenstraat: Kogels doorboren auto en ruit Hemmers Gym

Door: Ties de Bakker Algemeen

BREDA - Voor het Breda Business Center heeft vanmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Een auto was het doelwit. Ook vloog er een kogel door de ruit van Hemmers Gym. De dader is ondanks de klopjacht van de politie nog steeds voortvluchtig.

In de Druivenstraat in Breda-Oost is vanmiddag omstreeks 13:40 uur meermaals op een auto geschoten. De wagen met Pools kenteken is doorboord door meerdere kogels, evenals een van de ruiten van MMA-school Hemmers Gym. In de auto zaten twee mannen, die allemaal ongedeerd bleven. In het gebouw waren mensen aanwezig tijdens de schietpartij, maar ook hier zijn geen gewonden gevallen.

Artikel gaat verder onder afbeelding.


Kogelgaten linksboven tankdop en in bijrijdersruit - Tom van der Put

Burgernetmelding

Het onderzoek naar de schietpartij is nog bezig. Wel heeft de politie een burgernetmelding gepubliceerd met een omschrijving van de vermeende schutter. Ze zijn op zoek naar een donkergetinte jongen van 17 tot 20 jaar, rond de 1.75 - 1.90 meter lang, gekleed in een zwarte hoodie/jas en een grijze trainingsbroek.

Update: Arrestatieteam

Een arrestatieteam heeft meerdere erven betreden tegenover het oude T-Mobilepand aan de Oosterhoutseweg. Woordvoering van de politie meldt dat er ook op andere plekken in Breda gezocht is. De zoektocht lijkt echter op niets te zijn uitgedraaid, de verdachte is nog steeds voortvluchtig. De Oosterhoutseweg is weer vrijgegeven.

Artikel gaat verder onder afbeelding.


Arrestatieteam zoekt aan de Oosterhoutseweg - Tom van der Put

Update: Politie

De politie zegt vandaag niet meer met nieuwe informatie naar buiten te treden.