Afbeelding
Foto: Vinnie de Laat - Click United

Van Racoon tot Kraantje Pappie: Dit is de line-up van 538 Koningsdag

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Radio 538 heeft de eerste namen uit de line-up van 538 Koningsdag op het Chasséveld bekend gemaakt. En dat is een lange lijst met onder andere grote namen zoals Guus Meeuwis, Racoon, Chef’Special en Kraantje Pappie.

Traditiegetrouw keert 538 op Koningsdag weer terug naar het Chasséveld voor het populaire 538 Koningsdag. Het grote Koningsdagevenement van de radiozender vindt al jaren plaats in Breda en trekt altijd tienduizenden bezoekers.

De indrukwekkende line-up van het festival is één van de redenen van de populariteit van het evenement. Ook dit jaar staan er weer grote namen in de line-up. Toen nu toe zijn onder andere de Bankzitters, Antoon, Chef’Special, DI-RECT, Davina Michelle, Douwe Bob, Flemming, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie bevestigd. Verder staan ook Krezip, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Miss Montreal, Nick Schilder, Alok, Prins Floris van Oranje, Racoon, Robert van Hemert, Rolf Sanchez, SERA, Snelle, Son Mieux, STUK, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, Tino Martin, Wesly Bronkhorst, Wildstylez (en Niels Geusebroek) en Yves Berendse op 27 april op het Chasséveld.

Opvallend is dat de line-up ondanks de huidige lengte nog steeds niet compleet is. “Binnenkort maken we nog meer namen bekend”, aldus 538. Kaarten gaan 22 februari in de verkoop.