Afbeelding
Foto: Funda

Mega villa in Teteringen voor ruim 6 miljoen euro te koop op Funda

Door: Olaf Knook Algemeen

TETERINGEN - Zoek je een woning met acht slaapkamers en een tuin met park? Dan ben je in Teteringen op het juiste adres. Sinds deze week staat daar een enorme villa te koop op Funda voor maar liefst 6,1 miljoen euro.

Een ‘comfortabel en luxueus toevluchtsoord van rust’. Dat is hoe de villa wordt omschreven op Funda. Het gebeurt vaker dat er Bredase woningen van meer dan een miljoen op de huizenwebsite komen. Maar voor deze Teteringse villa moet je nog wat dieper in de buidel tasten. De woning staat te koop voor maar liefst 6,1 miljoen euro.

Thuisbioscoop en parkachtige tuin

Voor dat bedrag krijgt de koper natuurlijk ook wat. De villa heeft een woonoppervlakte van 680 vierkante meter, 8 slaapkamers en 4 badkamers. Daarnaast beschikt de woning over een thuisbioscoop, buitenzwembad, gameroom en fitnessruimte. En wie een voet zet in de tuin met parkachtige afmeting (13.000 m²) is waarschijnlijk betoverd.

De woning is te vinden aan de Hertenroep in Teteringen. Is deze villa je toch een beetje te duur? Geen probleem, want in Teteringen staat nóg een villa te koop voor een iets schappelijkere prijs van 5,5 miljoen euro.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding