Afbeelding
Foto: Bress

Volop spanning bij finaledag van internationaal squashtoernooi bij Bress

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Zondag was een dag vol spanning en sensatie tijdens de finales van BRESS Breda Open 2024. Het toernooi, dat plaatsvond bij BRESS Breda, bereikte zijn hoogtepunt met de spectaculaire confrontaties tussen enkele van ‘s werelds beste squashers. 

In een adembenemende finale bij de dames stonden de Schotse Alison Thomson en onze eigen Nederlandse trots Tessa Ter Sluis tegenover elkaar. Na een zenuwslopende strijd wist Thomson uiteindelijk na een gelijke stand van 2-2 als winnaar uit de bus te komen. Hun vastberadenheid en vaardigheden op de baan verdienen alle lof. 

Na de krachtmeting tussen de dames was het de beurt aan de heren om de baan te betreden voor de langverwachte finale. De Egyptische Mohamed Nasser en zijn landgenoot Yassin Elshafei stonden tegenover elkaar in een wedstrijd die bol stond van de intensiteit en competitie. Uiteindelijk trok Elshafei aan het langste eind en mocht hij de felbegeerde titel van BRESS Breda Open 2024 in ontvangst nemen. 

“We willen graag onze oprechte dank betuigen aan al onze sponsoren die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement. Hun steun en toewijding hebben het mogelijk gemaakt om dit toernooi tot een groot succes te maken. Voor diegenen die de hoogtepunten van het toernooi willen herbeleven, nodigen we jullie uit om alle foto’s van het evenement te bekijken en te downloaden via de link in de bio van onze BRESS Breda Open Instagram-pagina”, aldus de organisatie. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding