Afbeelding
Foto: Breda Business

Column Bram van Campenhout: BredaBusiness is jouw bondgenoot op de weg naar zakelijk succes

Door: Bram van Campenhout Column

(advertorial) - Ondernemen is als een avontuurlijke reis, vol onverwachte wendingen en uitdagende hindernissen. Je kunt het vergelijken met een roadtrip waarbij je nieuwe bestemmingen ontdekt en obstakels onderweg overwint. En net zoals reizen je horizon verruimt, brengt ondernemen je in contact met nieuwe zakelijke kansen.

Als een enthousiaste reiziger begrijp ik zelf de waarde van een betrouwbare reisgenoot. Voor ondernemers in Breda is BredaBusiness die reisgenoot, een ervaren gids die ondernemers ondersteunt op hun weg naar zakelijk succes.

BredaBusiness.com biedt een platform met waardevolle ondersteuning, kennis over de (lokale) markt en staat boordevol inspiratie. We zijn er om te verrassen, inspireren, verbinden en informeren over actuele zakelijke thema’s. Hier ontdekken ondernemers niet alleen praktische programma’s en handige tools, maar ook verhalen uit de praktijk, die laten zien dat ook jouw eigen zakelijke dromen binnen handbereik liggen. 

Maar we zijn meer dan alleen een online platform. Binnen de gemeente Breda is BredaBusiness hét aanspreekpunt voor alle ondernemers. We helpen je bij vraagstukken over vergunningen, werklocaties of financiële steun. Onze werkgeversadviseurs begeleiden bij het vinden van personeel. We delen kennis op thema’s die de bedrijven in onze gemeente toekomstbestendig moeten maken, zoals digitalisering, duurzaam ondernemen of energietransitie. En door ons uitgebreide netwerk kunnen we je snel verbinden aan relevante samenwerkingspartners. Samen bouwen we aan een sterk en vitaal ondernemersklimaat. 

Net als onze ondernemers hebben wij als gemeente ook grote ambities. We zeggen niet voor niets dat Breda de internationale hotspot is voor Toegepaste Technologie & Creativiteit. BredaBusiness fungeert ook hier als een reisgezel op deze spannende reis, waarbij we connecties leggen met ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden, zowel lokaal als internationaal.

Dus, we nodigen jou als ondernemer uit om BredaBusiness als jouw bondgenoot op je zakelijke reis te beschouwen. Of je nu behoefte hebt aan advies, een nieuwe visie wilt ontwikkelen of gewoon een medereiziger zoekt om je reis gemakkelijker te maken, BredaBusiness staat klaar als ervaren reisgenoot. Samen kunnen we innovatieve paden bewandelen en streven naar duurzame groei. Met Breda als onze bestemming en BredaBusiness als onze gids, zijn we ervan overtuigd dat we samen de weg naar zakelijk succes kunnen bewandelen. 

Heb jij als ondernemer een vraagstuk op het gebied van bijvoorbeeld subsidies, vergunningen, locaties of één van de andere thema’s? De accountmanagers en werkgeversadviseurs van BredaBusiness staan voor je klaar! Ga naar https://www.bredabusiness.com/ons-team 

Contact
Bram van Campenhout, Accountmanager Bedrijven BredaBusiness
+31 6 53 69 88 88
 b.van.campenhout@breda.nl

Deze column is een betaalde advertorial van Breda Business.