Afbeelding
Foto: Edwin Wiekens

Na twee jaar afwezigheid strijkt Circus Festival Breda dit weekend weer neer bij Haveneiland

Door: Bregje Kop Cultuur

BREDA - Aankomend weekend is het ‘eindelijk’ zover. Na twee jaar afwezigheid keert het Circus Festival Breda terug naar het Haveneiland. Het evenement is voor jong en oud én gratis toegankelijk. 

Na twee jaar afwezigheid strijkt het Circus Festival dit weekend weer neer bij STEK en Belcrum Beach. Circus Festival Breda wil de grote verscheidenheid van het hedendaagse circus samenbrengen; van intiem tot grotesk en van straat tot tent. 

Op zowel zaterdag en zondag heeft het Circus Festival een mooie mix tussen gratis én betaalde shows. In de circustent Zanzara en bij Belcrum Beach staan verschillende acts op het programma waar je een ticket voor dient te kopen. Met als headliner Sawdust Symphony op beide avonden. 

Op alle andere locaties is de toegang gratis. Op het hele terrein vind je straattheater, acts, goochelaars, circusacts, muziek en eet-en drink gelegenheden.

Passe-partouts, dagkaarten en de kaartverkoop per show zijn verkrijgbaar op de websiteHier vind je ook meer nieuws over het programma en het blokkenschema van beide dagen.

“Verwacht circus dat je ontroert, dat je verbijstert, verbaast en hartelijk laat lachen”, aldus de organisatie. “Reken op een groots circusfeest.”