Afbeelding
Foto: AKV de Sikken

Na vier jaar in de Raad van Elf is Rob nu de prins van Totdenringen

Door: Redactie Cultuur

TETERINGEN - Een carnavaleske sfeer vulde de zaal van dorpshuis ’t Web toen Prins Rob d’n Irste op zaterdagavond werd onthuld tijdens het jaarlijkse Blèrsikkenbal. Het was een avond vol muziek en carnavaleske gezelligheid waarbij ook het Totdenrings carnavalslied is gekozen, wat dit jaar gewonnen is door Wil Krikke en de zwemmers.

Rob, 39-jarige vader van vier kinderen en getrouwd met Irene, nam het podium met een stralende glimlach en een enthousiaste groet aan het publiek. Het is geen verrassing dat Rob d’n Irste deze eervolle rol heeft aanvaard. Hij heeft al vier jaar in de Raad van Elf gezeten en heeft een diepgaande betrokkenheid in Teteringen. Naast zijn carnavalsverplichtingen heeft Rob, samen met zijn familie, melkveehouderij en ijsboerderij/ landwinkel genaamd ‘Bij Snoek.’ Dit toont aan dat hij niet alleen een toegewijd carnavalsvierder is, maar ook een onderdeel van de lokale gemeenschap van Totdenringen.


Prins Rob d’n Irste zal niet alleen regeren over de festiviteiten van carnaval, maar hij zal worden vergezeld door jeugdprinses Lieke en haar trouwe metgezellen: een politieagent Dex, nar Ito en Adjudanten Chris en Eline. Samen zullen zij de komende carnavalsseizoenen vooropgaan in Totdenringen, ervoor zorgend dat de traditie en het feest van  carnaval springlevend blijft in Totdenringen

De inwoners van Totdenringen kunnen zich verheugen op een kleurrijk en feestelijk carnaval met Prins Rob d’n Irste aan het roer. Zijn betrokkenheid, enthousiasme en liefde voor de gemeenschap zullen ongetwijfeld bijdragen aan een onvergetelijke viering. De carnavalsgekte is begonnen en Prins Rob d’n Irste zal daarbij de leiding hebben.