Afbeelding
Vier Hoog

Komst leisurebedrijf Vier Hoog naar Breepark biedt werk voor zeker vijftig

Economie Breepark

BREDA - Bowling, Lasergame, Escaperoom en restaurant op een locatie. Het is volgens ondernemers Remco Witberg en Danny Polak uniek. Voorjaar 2017 willen ze openen met Vier Hoog op Breepark.

Om de verschillende activiteiten in evenementencomplex De Bree goed te kunnen managen, is veel personeel nodig. “Vijftig tot zeventig is de verwachting”, aldus Witberg.

Vier Hoog onderscheidt zich volgens hem door de hoge standaard. “Onze Escaperooms worden elk jaar veranderd en zorgen voor een realtime game-ervaring.” Ook voor de bowlingbanen en de lasergame gaat het bedrijf met de modernste middelen werken. Het restaurant biedt plaats aan 100 gasten.

De jonge ondernemers - Witberg is 33, Polak 31 - zijn geen onbekenden in de leisurewereld. Sinds een paar jaar exploiteren ze twee Escaperooms aan de Tramsingel. Dat doen ze naast hun bestaande banen bij respectievelijk Stage Entertainment en Rabobank. Witberg gaat fulltime aan de slag met het nieuwe bedrijf, Polak blijft het als man van de cijfers combineren met zijn werk bij de bank.

Vier Hoog komt op de bovenste verdieping van evenementenhal De Bree. “Wij geloven heel erg in Breepark en zijn er van overtuigd dat er veel bezoekers uit de hele regio gaan komen.” En die naam Vier Hoog? “Die heeft meerdere betekenissen, maar verwijst niet naar de verdieping”, vertelt Witberg, “maar naar de vier activiteiten die we bieden.”