<p>Foto ter illustratie.</p>

Foto ter illustratie.

(Foto: Politie)

Politie houdt 19-jarige Bredanaar aan na bedreiging

  112 Meldingen

BREDA - Een 19-jarige Bredanaar is zaterdag rond 02.05 uur in een woning aan de Ginnekenweg aangehouden vanwege bedreiging. Hij had geroepen dat hij een willekeurig iemand zou neersteken en tegen agenten gezegd dat ze een kogel door hun kop kregen.


De politie kreeg rond 01.30 uur een melding dat een verwarde jongeman in de omgeving van de Ginnekenweg zou lopen die tegenover bekenden zou hebben uitgelaten dat hij een willekeurig iemand zou kapot steken. Hij zou ook zichzelf wat aan willen doen.  Toen agenten onderweg waren kregen ze  te horen dat hij de woning van een vriend was binnen gegaan.  Terwijl de dienders voor de deur stonden kwam hij naar buiten. Aanvankelijk verliep het gesprek rustig maar al snel liep het uit op beledigingen. Vervolgens liep hij weer naar binnen waarbij hij tegen de politiemensen riep dat ze een kogel door hun kop zouden krijgen. Hierna trok hij de deur dicht.

Aanhouding

Agenten zijn vervolgens met een machtiging tot binnentreden naar binnen gegaan en hebben de verdachte in de hal aangehouden. Tijdens het transport gedroeg de verdachte zich recalcitrant door diverse verwensingen met het woord kanker te roepen en op de grond te spugen. Hij werd ingesloten in het cellencomplex.

Robbert Temmen
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief