Foto: politie-112-politieauto

Politie beëindigt meerdere illegale feesten in Breda: ‘De meeste aanwezigen vonden het onzin’

  112 Meldingen

BREDA - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op meerdere locaties in Breda illegale feesten moeten beëindigen. Op beide locaties zaten aanwezigen dicht tegen elkaar en werd er geen rekening gehouden met de geldende maatregelen. 


“Afgelopen nacht kwamen wij er achter dat de Corona-maatregelen niet voor iedereen ven duidelijk zijn”, begint politieteam Markdal hun bericht op Facebook. De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op meerdere locaties in Breda illegale feesten moeten beëindigen. 

Agenten zijn tot twee keer toe naar de Epelenberg gegaan. Daar vierden studenten een feestje. Op het Minervum bleek een bedrijfspand ingericht te zijn als café. Volgens de politie zaten of stonden op beide locaties de aanwezigen dicht bij elkaar. Daarnaast werd er geen rekening gehouden met de geldende maatregelen. 

Toen agenten hen hierop aanspraken, kregen zij slecht van een enkeling begrip. Echter vonden de meeste aanwezigen het onzin. “Wij vinden het ongelofelijk dat hier op deze manier op wordt gereageerd. Zorg dat je je aan de regels houdt. Samen staan we sterk!”, aldus de politie. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief