Foto: Perry Roovers / SQ Vision

Weer een handgranaat aangetroffen voor bedrijf aan de Baliëndijk

  112 Meldingen

BREDA - Bij een bedrijf aan de Baliendijk in Breda is in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur een handgranaat aangetroffen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) werd ingeschakeld om het explosief onschadelijk te maken. 


Vorig jaar werd volgens de politie bij hetzelfde bedrijf ook al een handgranaat gevonden. Het explosief zat dit keer aan een rolluik geplakt. De directe omgeving werd afgezet in afwachting van de EOD. De recherche begon met een onderzoek. 

Onderzoek

Forensische en tactische rechercheurs kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. Het onderzoeksteam kan uw hulp goed gebruiken. “Heeft u in deze nacht iets opvallend of verdachte gezien in de omgeving van de winkel. Of heeft u misschien informatie over deze zaak? Woont u in de buurt en staat een camera  (gedeeltelijk) op de openbare weg gericht?”

“U kunt op de hier onder staande manieren met ons in contact komen. Het nummer van de zaak waar dit om gaat in 2021129444. Als u dit nummer noemt of gebruikt komt uw informatie sneller op de plaats waar het hoort en kan het team uw hulp snel oppakken.”

Contact

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Heeft u camerabeelden van de openbare weg in de omgeving meld dit dan:
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

Robbert Temmen