Logo bredavandaag.nl
Imirafoto

Bredase webwinkel LampenOnline biedt afhaalservice én fulfilment

  Advertorial

(advertorial) - De Bredase webwinkel LampenOnline.com biedt klanten uit de regio Breda als service extra afhaalmogelijkheden. “Zij kunnen tijdens kantooruren op dezelfde dag hun bestelde spullen ophalen”, vertelt eigenaar Stephan Broeders.


Het is volgens Broeders een uitkomst voor mensen die in of om het huis bezig zijn, of zakelijk natuurlijk. “Je ziet meteen of we de bestelde lampen op voorraad hebben en of je ze dus kunt komen ophalen.”

De service wordt na de zomer uitgebreid. Per 1 september kunnen klanten ook op zaterdag tussen 10.30 en 15.30 uur aan de Mijkenbroek langskomen voor hun bestelling en op werkdagen zelfs tot 22.00 uur ‘s avonds.

De service is een volgende stap in de ontwikkeling van LampenOnline. Broeders startte de webwinkel in 2008 vanuit de huiskamer. Via een plek in het bedrijf bij zijn vader groeide de online shop door naar een pand in de Heuvel. Dat bleek na 2 jaar te klein en een volgende stap in de verdere professionalisering van het online bedrijf werd met de opzet van het nieuwe logistiek centrum een feit.

Dit nieuwe magazijn met kantoor, gevestigd aan de Mijkenbroek, bestaat uit 850 vierkante meter magazijn en is volledig ingericht voor een efficiënte afhandeling van de orders. Daar is nog ruimte over. “Vandaar dat we ook service gaan bieden aan andere webshops”, aldus Broeders. “Wij hebben inmiddels zoveel ervaring met online marketing en met het verzenden van pakketten, die ervaring willen we ook graag inzetten voor andere bedrijven.”

Want bij het hebben van een webshop komt veel kijken. Een flink deel van die zorgen wil Broeders uit handen nemen. “Bedrijven leggen hun producten weg in ons magazijn, wij zorgen dat de orders goed worden ingepakt in een pakket met een zegel, zodat ze gevolgd kunnen worden en leveren ze af bij PostNL. Op die manier is bezorging de volgende dag een zekerheid als voor 22.00 uur is besteld.”

Waar andere zogenoemde fulfilment-bedrijven met ingewikkelde tariefstellingen werken, wil Broeders een vaste prijs per pakket hanteren. “Op die manier weet een webshop wat ie per verzending kwijt is.”

Meer info over fulfilment via Lampen Online B.V.

Lampen en verlichting bestellen en afhalen bij LampenOnline in Breda

 


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief