Logo bredavandaag.nl

De mooiste events vind je op Strand Binnen

  Advertorial

(advertorial) - Een strand in een voormalige werkplaats van een garage? Toen de Bredase ondernemers Sipke Schrijnen en Marijn van Dijke over hun plannen vertelden, zagen ze veel vragende gezichten. Maar ruim drie jaar verder heeft Strand Binnen zich ontwikkeld tot een verrassende, multifunctionele evenementenlocatie.


Marijn van Dijke vertelt het lachend. “Waarom steek je je geld niet in brand, zeiden vrienden destijds. Dan heb je er nog even lol van.” Hij vertelt het aan de rand van het grote, sfeervolle strand met een ruime beach bar in onze rug. De ondernemers hebben Strand Binnen, in de voormalige Renaultgarage aan de Tramsingel, stap voor stap uitgebouwd. Drie verschillende indoor ruimtes en twee outdoor lenen zich voor uiteenlopende gezelschappen en kunnen tot maar liefst tweeduizend bezoekers ontvangen.

Grofweg drie doelgroepen laten zich verrassen door Strand Binnen, vertelt Van Dijke. “Bedrijven combineren een zakelijk programmaonderdeel in de Curaçao-zaal met teambuilding en een barbecue, of een vergadering in de Bali-zaal met een spel en een borrel. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor zakelijke events, op maat samengesteld. “De sfeer is informeler dan in een hotel of vergadercentrum,” garandeert Van Dijke. “Onze events zul je niet snel vergeten.”

Freek Voogt van Innvolve IT Specialisten over haar jaarlijkse bedrijfs-familiedag: “Voor onze zakelijke events werken we graag samen met een professionele partij die ons volledig ontzorgt. Strand Binnen doet dat, van begin tot eind. Naast een fijne sfeer, goed eten en drinken en voldoende parkeergelegenheid is de belangrijkste reden dat wij graag terugkomen bij Strand Binnen: We kunnen hier een actief en passief programma organiseren in één ruimte voor jong en oud.”

Een tweede doelgroep zijn privé-uitjes en feesten. “Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft. Die worden hier gesloten door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, waarna het gezelschap meteen kan feesten.” Eventueel in de Curacao-zaal, die plaats biedt aan 250 personen. Combineer dat met een smakelijke barbecue op ons fraai aangelegde terras en het feest is compleet.”

Lian en Marcel Maes vierden hun 25-jarig huwelijksfeest met 200 gasten: “We hebben een ongelooflijk mooie feestavond gehad met een heerlijk diner. Echt een topfeest in een prachtige zomerse avondsetting met een geweldige band. De complimenten die we van onze gasten kregen over het feest en de bijzondere locatie hebben we echt aan jullie te danken!”

Op Strand Binnen worden ook regelmatig publieke evenementen georganiseerd, zoals beurzen, filmavonden en dance events. “We mogen wel verklappen dat er binnenkort zelfs een FitGirl Fair komt.”

Strand Binnen merkt dat er volop vraag is naar de evenementenlocatie. “In feite is hier elke dag wat anders te doen. Op woensdagmiddag kinderfeestjes, woensdagavond beachvolleybal, donderdag en vrijdag vaak zakelijke bijeenkomsten, zaterdag een combinatie van allerlei groepen. En op zondag hebben we binnen vaak familiedagen en buiten ons eigen evenement Zonnig!”

De bruisende ontwikkeling van Strand Binnen heeft ook de ondernemers zelf verrast. “Dat het zo veelzijdig zou zijn, hadden we vooraf niet bedacht”, zegt Marijn. “Echt álles is hier mogelijk.”

Meer info?
Strand Binnen 
Tramsingel 48c
4814 AC Breda
076 767 6002FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief