Logo bredavandaag.nl

Extra ruime Clio tijdens Salon de Promotion bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) - Renault-dealer Auto Indumij staat tot en met zaterdag 31 december in het teken van Salon de Promotion. Tijdens deze actieperiode kunnen klanten kiezen voor de gratis upgrade van Clio Hatchback naar Clio Estate.


“Tijdens de actieperiode is de Clio Estate tijdelijk verkrijgbaar voor de prijs van de Clio Hatchback”, laat Auto Indumij weten. “Dat betekent extra ruimte voor nul euro extra. Kiest u voor een auto uit de Auto Indumij voorraad? Dan kunt u nog dit jaar rijden en profiteert u van een voordeel van maximaal 4.000 euro.”

“Tijdelijk is de Clio Estate al leverbaar vanaf 12.890 euro inclusief al het voorgenoemde voordeel. Kijk alvast op www.ikwileenclio.nl

Nieuwe Renault Scénic
De langverwachte opvolger van de grootvader aller MPV’s staat tijdens de Salon de Promotion volledig in het winterzonnetje, benadrukt het verkoopteam. “Nog voordat de 20 inch-velgen de showroomdrempel over waren, hadden de eerste klanten hun nieuwe Scénic al besteld. Het is een prachtige auto geworden, getekend door de Nederlander Laurens van den Acker. Vol innovatieve technologieën en veiligheidsverhogende assistentiesystemen.”
Het advies van Auto Indumij: “Kom tijdens Salon de Promotion langs bij Auto Indumij en profiteer van ons extra scherpe Scénic aanbod.”

Extra koopavonden
Donderdag 29 en vrijdag 30 december zijn de Auto Indumij vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur, Hardinxveld, Oosterhout en Oud-Beijerland tot 21.00 uur geopend. “Profiteer tijdens deze extra koopavonden van een extra hoge inruilwaarde en sluit samen met ons het jaar smakelijk en succesvol af.  Bekijk al onze acties alvast.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief