Logo bredavandaag.nl

Trust Verhuizingen: ‘Betrouwbaarheid en duidelijkheid, daar staan we voor’

  Advertorial

(advertorial) - Eigenaar Frank Smael van Trust Verhuizingen weet als geen ander dat het verhuizen voor veel mensen een stressvolle ervaring kan zijn. “Daarom bieden wij ook duidelijkheid vooraf over de kosten en werken we alleen met vaste krachten.”


Trust Verhuizingen is een Bredaas bedrijf, dat oog heeft voor de wensen van particuliere klanten. “Daarom komen we ook altijd even langs voor een inventarisatie. Hoeveel moet er worden verhuisd, zijn er kostbare stukken die andere behandeling nodig hebben. Allemaal zaken die we in kaart brengen.”

De verdeling van het werk vooraf is meestal helder. “Wij leveren dozen, pakpapier en stickers om de dozen te labelen. De meeste klanten kiezen ervoor om zelf in te pakken. Wij zorgen dat de grote stukken veilig worden ingepakt en worden verhuisd. Daarbij kijken we wat de minste kans op schade oplevert en wat het makkelijkst is.”

Smael geeft een voorbeeld. “Staat er een grote kast op de eerste verdieping, dan kiezen we liever voor een raam, dan voor een trapgat. De verhuislift, daar zorgen wij dan voor. Dat is ons belang en het belang van de klant. Piano’s, vleugels, het is geen probleem voor ons.”

Wie een verhuizing via Trust Verhuizingen in Breda afspreekt, kan rekenen op een ingespeeld team verhuizers, aldus de eigenaar. “We werken met vaste mensen, die vaak samenwerken. Die weten dus wat ze aan elkaar hebben en hoe ze een verhuizing moeten aanpakken.”

Dat blijkt ook uit de recensies op onder meer Google. “Alles verliep erg gladjes vanaf de eerste afspraak, de offerte, de werkelijke verhuizing tot en met het vertrek van de mannen”, schrijven Arno en Lian. “Vriendelijke kerels die goed en voorzichtig met de spullen omgingen. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Het bedrijf bestaat inmiddels zes jaar. Met twaalf werknemers en vijf vrachtwagens is het Bredase Trust Verhuizingen inmiddels een van de grotere spelers binnen de Bredase verhuiswereld. “Zeker als het gaat om particuliere verhuizingen. We staan voor een hoogstaande kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.”

Zelf verhuisplannen? Bel met 076-7002037 of ga naar www.trustverhuizingen.nl voor meer informatie en een offerteaanvraag.

PS:
Trust Verhuizingen is voor uitbreiding van het team nog op zoek naar een vaste kracht met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Belangstelling? Bel 076-7002037

Trust Verhuizingen
Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
076-7002037
info@trustverhuizingen.nl  FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief