Logo bredavandaag.nl

TegelMegaStore Breda koploper in tegels

  Advertorial

(advertorial) - TegelMegaStore Breda is ruim vijf jaar gevestigd op het Industrieterrein Steenakker waarvan de laatste drie jaar aan de Hoeksteen 2, met een uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels. Dat alles keurig gerangschikt en zeer overzichtelijk opgesteld in de MegaStore van ruim 1500 vierkante meter.


Nieuwste tegels
Wat bij binnenkomst van TegelMegaStore Breda onmiddellijk opvalt, is de overzichtelijkheid waarmee de tegels met al zijn toebehoren, inclusief de specifieke gereedschappen, zijn uitgestald en opgesteld. Bert Graafland en zijn team in de TegelMegaStore van Breda staan de klanten met raad en daad bij en volgen de marktontwikkelingen op het gebied van tegels van dag tot dag. “Regelmatig bezoeken wij toonaangevende beurzen,” laat Bert weten. “Omdat wij vlug kunnen handelen, hebben we al snel de nieuwste en meest interessante tegels in onze MegaStores liggen.”

Koploper
“Wij zijn in dat opzicht koploper,” laat hij voor alle duidelijkheid horen. “Wij zijn in staat om telkens weer wand- en vloertegels in te kopen, die goed bij de klant in de smaak vallen.” Hierbij wijst hij op de inspiratiewand met allerlei pas op de markt gebrachte tegels. “Aan de hand van reacties weten we welke tegel bij de klant in de smaak valt.” Dat is een belangrijke afwegingsfactor over het al of niet inkopen. “Zo blijft onze inkoop steeds gericht op commitment met onze klanten.”

Scherpe prijzen
Voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatief goede tegels is TegelMegaStore het juiste adres, waarbij het assortiment tegen zeer scherpe prijzen wordt aangeboden. Naast het TegelMegaStore- assortiment heeft de winkel in de outlet nog een voorraad van 500 pallets met een zeer uiteenlopend aanbod van tegels in alle soorten, maten en prijsklassen.

“Het is eigenlijk te veel om op te noemen wat we hier op het gebied van tegels en aanverwante artikelen hebben staan,” zegt Bert. Met de winkels in Breda, Den Haag, Tilburg en Zaandam is TegelMegaStore een unieke (online) tegelzaak in zijn soort, met een assortiment van meer dan 10.000 producten.

Gehele online collectie direct leverbaar
TegelMegaStore biedt via de website impressies van de tegelcollectie en de nieuwe trends. TegelMegaStore is een open webwinkel waarbij de tegels die je als klant online uitzoekt fysiek kunt bewonderen in één van de MegaStores. De gehele online collectie kan uit voorraad geleverd worden door één van de vier vestigingen. Naast de MegaStore in Breda is er ook een tegeloutlet van 800 m2 waarbij de klant tegels kan kopen tegen absolute dumpprijzen.

TegelMegaStore Breda
Hoeksteen 2
4815 PR Breda
tel. 076-5431190
www.tegelmegastore.nl.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief