Logo bredavandaag.nl

Trust Verhuizingen: ‘Altijd op bezoek voor offerte op maat’

  Advertorial

(advertorial) - Verhuizen is een vak. Wie aan de vooravond staat van misschien wel een van de ingrijpendste belevenissen van het leven, wil dat alles goed geregeld is. Frank Smael van Trust Verhuizingen weet dat als geen ander. “Daarom komen we ook altijd langs voor een offerte op maat.”


Door te komen kijken, kan de klant ook meteen belangrijke zaken doorspreken, vertelt Smael. “Aandacht vragen voor een bijzonder of kwetsbaar stuk, maar ik kan ook adviseren over het al dan niet demonteren van een kast of bed. Het is altijd maatwerk.”

Om te zorgen dat de klant de verhuisdag goed doorkomt, zorgt Trust Verhuizingen ook voor gratis dozen, met inpakpapier. “En waar nodig kledingdozen of dozen voor schilderijen. Voor wie dat wil kunnen we ook inpakken. Twee dames komen dan een dag voor de verhuizing inpakken. Op die manier word je verhuisdag een stuk minder stressvol.”

Het mes snijdt aan twee kanten. “We kijken we wat er binnenstaat en maken we een offerte op maat. Op die manier betaal je nooit teveel.” Trust Verhuizingen onderscheidt zich met wat Smael noemt ‘eerlijke prijzen’. “We onderscheiden ons met kwaliteit. We zijn niet de goedkoopste, daarvoor moet je niet bij ons zijn.”

Die kwaliteit uit zich in de inzet van professionele verhuizers. “Als je elke dag verhuist, dan zie je wat er nodig is. Wij zien dat, doordat we werken met professionele verhuizers, en niet met bijvoorbeeld studenten.” Hij geeft een voorbeeld van de werkwijze. “Staat er een grote kast op de eerste verdieping, dan kiezen we liever voor verhuizing via een raam, dan voor een trapgat. De verhuislift, daar zorgen wij dan voor. Dat is ons belang en het belang van de klant. Piano’s, vleugels, het is geen probleem voor ons.”

De aanpak van Trust Verhuizingen resulteert in een uitzonderlijke hoge score op de onafhankelijke beoordelingssite Sirelo. Meer dan 140 beoordelingen met gemiddeld een 9,3. Smael heeft een simpele verklaring voor de beoordelingen. “We scoren goed in prijs-kwaliteit-verhouding. We houden de lijntjes kort, ik zorg voor de uitvoering, Roos doet de planning. Je wordt bij ons als klant niet vijf keer doorgeschakeld en pas later teruggebeld.”

Zelf verhuisplannen? Bel met 076-7002037 of ga naar www.trustverhuizingen.nl voor meer informatie en een offerteaanvraag.

Trust Verhuizingen
Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
076-7002037
info@trustverhuizingen.nl

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief