Logo bredavandaag.nl

Salon de Promotion maakt Renault extra aantrekkelijk bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) – Van 22 maart tot en met 2 april 2018 is het weer Salon de Promotion bij Renault-dealer Auto Indumij. Tijdens deze actieperiode profiteer je van maximale keuze én maximaal voordeel.


Dat aantrekkelijke voordeel kan oplopen tot wel € 3.500 (*1) op veel nieuwe Renault modellen. En ja: ook op Tweede Paasdag is de showroom open in Barendrecht, Etten-Leur, Dordrecht en Oosterhout!

Bereken jouw voordeel online
“Dit is een zeer goed moment om een nieuwe Renault te overwegen. Wij bieden nu extra voordeel op alle personenauto’s van Renault. Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we bieden, kan het voordeel berekenen op www.renault-indumij.nl/acties/salondepromotion.”

Accessoirecheque cadeau
Renault maakt je leven graag eenvoudiger. Dus geven we je tijdens Salon de Promotion ook een accessoirecheque cadeau ter waarde van € 750 (*2) op geselecteerde modellen. Samen met het overige voordeel tijdens de actieperiode wordt de keuze voor een nieuwe Renault zo wel heel eenvoudig.

Superscherpe Private lease
Private lease geniet een steeds groter wordende belangstelling. Dat is niet zo vreemd, voor een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe Renault! Zaken als onderhoud, allriskverzekering en wegenbelasting zijn inclusief. Daarnaast heb je geen eigen geld nodig voor de aankoop van een nieuwe auto. Daar kun je mooi weer andere dingen mee doen! Private lease is tijdelijk extra aantrekkelijk bij Auto Indumij. Je rijdt al een nieuwe Twingo met Private lease vanaf 179,- per maand.

Auto Indumij Barendrecht, Etten-Leur, Dordrecht en Oosterhout zijn Tweede Paasdag van 11.00 tot 16.00uur geopend.

(1) Voordeel €3.500,- is gebaseerd op de KADJAR Energy TCe 130 Life. Voordeel t.w.v. €2.750,- + accessoirecheque t.w.v. €750,-. Voordeel verschilt per model en uitvoering.
(2) Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe KADJAR, MÉGANE, TALISMAN, KOLEOS, ESPACE of (GRAND) SCENIC.  Genoemd bedrag is inclusief btw en montagekosten. Niet in te ruilen voor korting.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief