Logo bredavandaag.nl
Koudste plek van Breda vind je bij Floathouse
Koudste plek van Breda vind je bij Floathouse (Foto: Isabelle Oostenrijk)

Koudste plek van Breda vind je bij Floathouse

  Advertorial

(advertorial) - Het koudste plekje van Brabant vind je in Breda. En niet een beetje koud, maar heel koud… Bij Floathouse op de hoek van de Boschstraat/Vlaszak kon je al terecht om te Floaten, maar sinds kort heeft Floathouse weer iets nieuws en unieks in Breda en omstreken, namelijk Cryotherapie.


De kou is niet om iets in te vriezen, maar om jezelf te resetten en te herstellen in slechts 3 minuten. Cryotherapie draagt enorm bij aan het herstel van het lichaam en verhoging van het immuunsysteem, vat eigenaar Jasper Schoonderwoerd samen.

Herstel
Wat wordt er bedoeld met het herstel? Schoonderwoerd legt uit: "In het hedendaags leven ontstaat er steeds meer problematiek rondom het herstel van het menselijk lichaam. Een mens is gemaakt om te overleven en kan in tegenstelling tot langdurige stress, ontzettend goed omgaan met acute stress (honger, dorst, kou, warmte), maar mensen worden tegenwoordig overprikkeld en deze prikkels moeten allen in de nacht verwerkt worden."

Bij een constante overprikkeling wordt het steeds moeilijker om te herstellen gedurende de nacht en dat zorgt voor een energieprobleem. "Een energieprobleem leidt uiteindelijk tot een verlaagd immuunsysteem wat resulteert in allerlei klachten."

En hoe draagt Cryotherapie bij aan het herstel? "Door de kou worden verschillende processen geactiveerd in je lichaam. Virussen worden bestreden, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het immuunsysteem en de stofwisseling krijgen een boost. Het hele lichaam reset zichzelf als het ware in een paar minuten tijd", legt hij uit.

Welke directe resultaten boek je  onder andere met cryotherapie:

  • Stimuleert vetverbranding, verbrandt 800 kcal per behandeling van 3 minuten
  • Vermindert klachten (ontstekingen) zoals Reuma, Artritus, Artrose en Fybromyalgie
  • Versnelt herstel na blessures
  • Boost je immuunsysteem
  • Boost je energielevel
  • Verbeter je slaap

Een Cryosessie is een perfecte aanvulling op floaten dat Floathouse sinds vorig jaar aanbiedt. "Dat zorgt juist voor totale ontspanning en brengt je in een soort slaapstand waarbij een uur gelijk staat aan zes uur slaap." 

Floathouse bestaat 1 juni  1 jaar en dat moet gevierd worden! Een FIRST FREEZ kost slechts 10 euro en een FIRST FLOAT 25 euro (45 min).
Reserveer hier je eerste Freez of Float!FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief