Logo bredavandaag.nl
Amphia Ziekenhuis Molengracht tijdens de Open Dag 2016.
Amphia Ziekenhuis Molengracht tijdens de Open Dag 2016. (Foto: Beeld Werkt)

Open dag Amphia: Kom kijken wat er in het ziekenhuis gebeurt

  Advertorial

(advertorial) - Het Amphia opent zaterdag 2 juni de deuren voor publiek. Op de locaties van het ziekenhuis in Breda (Langendijk en Molengracht) en Oosterhout (Pasteurlaan) zijn verschillende activiteiten voor jong en oud te zien en te beleven om op een leuke manier kennis te maken met het ziekenhuis.


Bezoekers zijn tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Zien, doen, beleven

Tijdens de Open Dag staan artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers klaar om bezoekers de veelzijdigheid van het ziekenhuis te laten ontdekken. De nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken komen aan bod en er wordt verteld over de nieuwbouw. Ook kunnen bezoekers zelf de zorg ervaren. Zij kunnen gezondheidstestjes doen, een ambulance van binnen bekijken, gips laten zetten, enzovoort. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht door het ziekenhuis, hun liefste knuffel of pop meenemen naar de knuffeldokter, zich laten schminken of op de foto gaan als dokter of verpleegkundige.  

Niet alle activiteiten bevinden zich op alle locaties. Het programma per locatie staat op www.amphia.nl/opendag.

De nieuwbouw op de locatie Molengracht is op 2 juni ook toegankelijk voor publiek. Op deze dag vindt namelijk ook de landelijke Dag van de Bouw plaats. Meer informatie over de Dag van de Bouw bij Amphia vindt u op www.amphia.nl/nieuwbouw.Gesponsord artikel

Amphia Ziekenhuis
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief